Έκλαψε και το Twitter με τον Θοδωρή Ιακωβίδη - Οργή για κυβέρνηση και Αυγενάκη

Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με τον έλληνα πρωταθλητή της άρσης βαρών, Θοδωρή Ιακωβίδη και τις δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Έκλαψε και το Twitter με τον Θοδωρή Ιακωβίδη - Οργή για κυβέρνηση και Αυγενάκη

Οι λυγμοί του Θοδωρή Ιακωβίδη που περιέγραψε πως ο φυσιοθεραπευτής του δεν του έπαιρνε λεφτά γιατί ήξερε πως δεν έχει να πληρώσει, συγκλόνισαν όλη τη χώρα.

«Συγγνώμη αν κάποιοι νομίζουν πως το βάζω στα πόδια, αλλά έχω κουραστεί πολύ, δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπητερό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά, επειδή ξέρει την κατάστασή σου», είπε κλαίγοντας ο έλληνας πρωταθλητής.

Την ίδια ώρα, ο υφυπουργός Πολιτισμού βρίσκεται στο τόκιο με ειδικό κονδύλι, περίπου 20.000 ευρώ για δημόσιες σχέσεις.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι χρήστες του Twitter, πέρα από τη συγκίνηση, εκφράστηκαν με οργή κατά της κυβέρνησης και του Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ ανάρτηση στήριξης του Θοδωρή Ιακωβίδη έκανε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με story στο instagram.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.