Σοκάρει το βίντεο με πυροσβέστη να φωνάζει «Αρχηγέ ένα όχημα θέλω, ένα όχημα. Ένα. Εδώ και 3 ώρες» (video)

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που πιθανόν προβλήθηκε από ξένο πρακτορείο κανεί εδώ και λίγες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Σοκάρει το βίντεο με πυροσβέστη να φωνάζει «Αρχηγέ ένα όχημα θέλω, ένα όχημα. Ένα. Εδώ και 3 ώρες» (video)

Σε αυτό το βίντεο ακούγεται πυροσβέστης να φωνάζει στον αρχηγό και συντονιστή του Πυροσβεστικού σώματος στις μεγάλες φωτιές στην Αχαΐα.

«Αρχηγέ ένα όχημα θέλω, ένα όχημα. Ένα. Εδώ και 3 ώρες», ζήταγε απεγνωσμένα όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο πυροσβέστη από τον αρχηγό του Σώματος, κ. Στέφανο Κολοκούρη, ο οποίος φαινόταν ανήμπορος να αντιδράσει.

Να θυμίσουμε πως ο Στέφανος Κολοκούρης, είναι ένας από τους πολλούς επικεφαλής της φυσικής ηγεσίας κατά τη διάρκεια της τραγωδίας στο Μάτι, που προήχθησαν όταν έγινε η Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση. Συγκεκριμένα ήταν ο επιχειρησιακός επικεφαλής στο Μάτι που προήχθει σε Υποστράτηγο της Πυροσβεστικής από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δείτε το λίγων δευτερολέπτων συγκλονιστικό βίντεο.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.