Προπονητής του Τεντόγλου για κυβέρνηση: «Δεν μας έχουν δώσει ούτε μια καραμέλα για να γίνει καλύτερος ο Μίλτος - Πληρώναμε ακόμα και τα PCR τεστ» (video)

Μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, από τον σπουδαίο Μίλτο Τεντόγλου, έρχονται στο φως οι δηλώσεις που είχε κάνει λίγους μήνες πριν ο προπονητής του, σχετικά με την προετοιμασία του αθλητή. Ο Γιώργος Πομάσκι είχε κατακεραυνώσει την κυβέρνηση για την αδιαφορία της και τις άθλιες συνθήκες προετοιμασίας. Όπως είπε χαρακτηριστικά, αυτός και ο χρυσός Ολυμπιονίκης πλήρωναν μέχρι και τα pcr τεστ για κορωνοϊό ταξιδεύοντας για αγώνες και προετοιμασία, ενώ ευχαρίστησε και... μαγειρεία της Καλαμάτας για την προσφορά τους.

Προπονητής του Τεντόγλου για κυβέρνηση: «Δεν μας έχουν δώσει ούτε μια καραμέλα για να γίνει καλύτερος ο Μίλτος - Πληρώναμε ακόμα και τα PCR τεστ» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Λιγότερο από 4 μήνες πριν το σημερινό χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου, ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, μιλώντας σε εκδήλωση του ΚΚΕ για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας, όπου και έκανε την προετοιμασία του ο έλληνας αθλητής, είχε αναφερθεί στον μεγαλύτερο "εχθρό" σε αυτή την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο: Την ελληνική πολιτεία.

«Δεν μας έχουν δώσει ούτε μια καραμέλα για να γίνει καλύτερος ο Μιλτος. Να’ ναι καλά τα 3 μαγειρεία σας στην Αγορά στην Καλαμάτα όπου πηγαίνουμε και παίρνουμε φαγητό. Είμαστε 5 άτομα και μένουμε σε 5 σημεία σε σπίτια στην Καλαμάτα. Περιμένω τα λεφτά να μου στείλουν για να πληρώσουμε μεθαύριο. Η προετοιμασία τελειώνει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πομάσκι.

«Εγώ έχω κάνει φέτος με τον Μίλτο 26 PCR (τεστ για κορωνοϊό) από 60 ευρώ (το καθένα) για να ταξιδέψουμε και να προετοιμαστούμε. Ήταν τραυματίας και έψαχνα επίδεσμους. Το καταλαβαίνετε καλά; Έψαχνα σε όλη την Αθήνα να βρω ελαστικό επίδεσμο. Αυτή είναι η Ολυμπιακή μας προετοιμασία», είπε συνεχίζοντας ο Γιώργος Πομάσκι.

Τον Μάρτιο του 2021, σε συνέντευξή του στο fosonline.gr, o προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου, στην ερώτηση «Στον Αυγενάκη ή στον Μητσοτάκη τι έχεις να πεις άμα σε διαβάζουν τώρα;», η απάντηση ήταν: «Έχω να τους ρωτήσω τούτο: Η Βουλή στάζει; Γιατί στο δικό μου γραφείο στάζει».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ