Ευρωβουλεύτρια ΝΔ: Δεν θα πάθουμε και τίποτα για 3 μέρες χωρίς πλυντήριο και μαγείρεμα - Να τρώτε σαλάτα και φρούτα ή παραγγείλτε πίτσα

Είναι πλέον απόλυτα κατανοητό πως δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα και τον εφιάλτη που περνάει -και λογω του καύσωνα- η πλειοψηφία της κοινωνίας.
Τα μπάνια και οι ανέμελες στιγμές του πρωθυπουργού την ώρα που η Ελλάδα φλέγεται και εξακολουθεί να έχει σοβαρό πρόβλημα με την πανδημία, το αποδεικνύουν. Η ανάρτηση όμως της ευρωβουλέυτριας της ΝΔ, Ελίζας Βόζενμπεργκ, για τον καύσωνα, είναι βαθιά προσβλητική και κυνική.

Ευρωβουλεύτρια ΝΔ: Δεν θα πάθουμε και τίποτα για 3 μέρες χωρίς πλυντήριο και μαγείρεμα - Να τρώτε σαλάτα και φρούτα ή παραγγείλτε πίτσα

Για να είμαστε σαφείς, η ανάρτηση της Ελίζας Βόζενμπεργκ που θα διαβάσετε και θα δείτε παρακάτω, δεν είναι προϊόν συρραφής, φότοσοπ και παντώς είδους χάλκευσης.

«Ερώτηση ρητορική: Δηλαδή αν τρεις μέρες δεν βάλουμε πλυντήριο κ δεν μαγειρέψουμε κ αρκεστούμε σε σαλάτα φρούτα χυμούς κ σάντουιτς ή παραγγείλουμε μια πίτσα, ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ;;; Έλεος πια!», έγραψε η ευρωβουλευτρια της Νέας Δημοκρατίας στο λογαριασμό της στο Twitter.

Επίσης ας ενημερώσει κάποιος την κυρία Βόζενμπεργκ πως η πίτσα δεν έρχεται μόνη της. Την μεταφέρουν παιδιά σε μηχανάκι και κράνος, σε αφόρητες συνθήκες.

Και το παντεσπάνι, μας τελείωσε.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.