Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ: «Τελικά τι προτείνουν; Να αφήνουμε φώτα και ηλεκτρικές συσκευές ανοιχτές;»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τασος Γαϊτάνης, για να κάνει αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ, αναρωτιέται αν οι πολίτες έχουν το δικαίωμα για 24ωρη πρόσβαση στο ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη. Καλά θα πάει αυτό.

Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ: «Τελικά τι προτείνουν; Να αφήνουμε φώτα και ηλεκτρικές συσκευές ανοιχτές;»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Την που ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε τις ξαπλώστρες του στα Χανιά για να γυρίσει Αθήνα και να κάνει δηλώσεις για "ατομική ευθύνη|" στην κατανάλωση ρεύματος και η ευρωβουλευτρια της ΝΔ, Ελίζα Βόζενμπεργκ, νουθετεί τους πολίτες να τρώνε φρούτα και να παραγγέλνουν πίτσα (και παντεσπάνι), ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κάνει... αντίπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ με τον πιο γελοίο τρόπο που θα μπορούσε να σκεφτεί.

«Στο ΣΥΡΙΖΑ τελικά τι προτείνουν; Να αφήνουμε φώτα και ηλεκτρικές συσκευές ανοιχτές; Στην προσπάθειά τους να πουν κάτι, το μόνο που καταφερνουν είναι να γελοιοποιούνται», έγραψε ο Τάσος Γαϊτάνης στο Twitter.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να αφήσει για λίγο τις διακοπές του για να παραστεί για τα μάτια του κόσμου σε έκτακτη σύσκεψη στον ΑΔΜΗΕ. Αναρωτιόμαστε σε τι ακριβώς συνέβαλε η παρουσία του εκεί, πέραν του να μεταβιβάσει για άλλη μια φορά την ευθύνη στους πολίτες. Αφού το μόνο καινούργιο που ακούσαμε είναι οι προτροπές να κλείνουμε τα φώτα και να κάνουμε μπάνιο με κρύο νερό τις ώρες αιχμής, μήπως και αντέξει το δίκτυο. Για την ευθύνη και το σχέδιο της Πολιτείας να ανταποκριθεί σε ένα εδώ και πολλές ημέρες προαναγγελθέν καιρικό φαινόμενο, δεν ακούσαμε κουβέντα.
Μπορεί οι επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά να πληρώνουν χρυσό το ρεύμα, με τις τελευταίες πρωτοφανείς αυξήσεις ως και 15% στα τιμολόγια, αλλά τα ακριβοπληρωμένα golden boys του κ. Μητσοτάκη και του επιτελικού κράτους δε σκέφτηκαν ποτέ να ετοιμάσουν σχέδιο για την επάρκεια του δικτύου σε περίοδο καύσωνα».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ