Τεντόγλου: Ότι είπα τον χειμώνα ισχύει και τώρα - Ακούσατε τον Ιακωβίδη, το ίδιο ισχύει για όλους (video)

Εμμένει στην άποψη που διατύπωσε τον Μάρτιο μετά το χρυσό μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Πολωνία, ο Μίλτος Τεντόγλου, όταν και είχε δηλώσει πως «η πολιτεία ήταν εναντίον μας - Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα δεν λειτουργεί»

Τεντόγλου: Ότι είπα τον χειμώνα ισχύει και τώρα - Ακούσατε τον Ιακωβίδη, το ίδιο ισχύει για όλους (video)

Όταν ρωτήθηκε σχετικά στο Δελτίο Ειδήσεων του Mega, o χρυσός Ολυμπιονίκης δήλωσε πως «αυτά δεν τα είπα τώρα, τα είπα το χειμώνα (σ.σ. τον Μάρτιο, αλλά ισχύουν ακόμα. Ισχύει γιατί σεν ασχολείται κανένας αλλά σταμάτησα να ασχολούμαι και εγώ. Ούτε θα κάτσω να γκρινιάξω, ούτε τίποτα, αλλά εντάξει, ακούσατε τις δηλώσεις του Ιακωβίδη. Το ίδιο ισχύει για όλους. Έτσι είναι σε όλα τα παιδιά. Εγώ είμαι τυχερός που υπάρχουν κάποιοι αγώνες όπως τα diamond league από τους οποίους βγάζουμε χρήματα. Εγώ από την Ελλάδα δεν έχω πάρει χρήματα. Ούτε ένα ευρώ».

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.