#Βαρυμπόμπη: «Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι. Απαράδεκτοι» - Έξαλλοι οι κάτοικοι με την κυβέρνηση (video)

Την ώρα που σοκαρισμένη η κοινή γνώμη παρακολυθεί την Αττική και τη χώρα να παραδίδεται στις φλόγες, οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν στέιλει δημοσιογράφους στις πληγείσες περιοχές για ρεπορτάζ.

#Βαρυμπόμπη: «Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι. Απαράδεκτοι» - Έξαλλοι οι κάτοικοι με την κυβέρνηση (video)

Το παρακάτω βίντεο που ανέβασε χρήστης του Twitter είναι χαρακτηριστικό για τις ευθύνες που επιρρίπτουν οι κάτοικοι της περιοχής της Βαρυμπόμπης, στους υπεύθυνους διαχείρισης της τεράστιας καταστροφής.

Την ώρα που η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, βρισκόταν στην κεντρική πλατεία της συνοικίας της Βαρυμπόμπης, έχει σταματήσει έναν πολίτη πάνω σε μηχανάκι και τον ρωτάει για την κατάσταση, ένας δεύτερος, διερχόμενος αναβάτης μηχανής σταματάει μπροστά στην κάμερα και φωνάζει αναφερόμενος στην κυβερνητική διαχείριση: «οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι. Απαράδεκτοι. Καίγονται σπίτια».

Η ρεπόρτερ γυρνάει στον πρώτο αναβάτη, τον ρωτάει ξανά «ποια ειναι η εικόνα που έχετε;» και αυτός απαντάει: «Όπως τα λέει ο κύριος εδώ. Απαράδεκτοι»

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.