Αντιδήμαρχος Αχαρνών: «Πρέπει να καεί η Ομόνοια για να έρθουν περισσότερα ελικόπτερα;» - Από Σκύρο λόγω καύσωνα τα Canadair (video)

Άστραψε και βρόντηξε ο αντιδήμαρχος Αχαρνών κάνοντας προχωρώντας σε ιδιαίτερα σοβαρές καταγγελίες σχετικά με τη συχνότητα των πτήσεων εναέριων μέσων πυρόσβεσης που επιχειρούν στην καταστροφική πυρκαγιά της Βαρυμπόμπης.

 

Αντιδήμαρχος Αχαρνών: «Πρέπει να καεί η Ομόνοια για να έρθουν περισσότερα ελικόπτερα;» - Από Σκύρο λόγω καύσωνα τα Canadair (video)

«Τι ακούω ότι τα αεροσκάφη έρχονται από Σκύρο; Παναγιά μου. Εμείς καιγόμαστε και τα Canadair έρχονται από τη Σκύρο. Πρέπει να καεί η Ομόνοια για να έρθουν περισσότερα ελικόπτερα;», δήλωσε οι αντιδήμαρχος Αχαρνών, Μιχάλης Βρεττός μιλώντας στο Open ενώ κατήγγειλε πως οι πτήσεις για εναέρια πυρόσβεση είναι ελάχιστες.

Είχε προηγηεί ρεπορτάς του σταθμού, σύμφωνα με το οποίο τα Canadair 215 έρχονται από την Σκύρο με πιο αραίες προφανώς πτήσεις γιατί η Πολεμικη Αεροπορία λόγω του καύσωνα έχει προβεί σε μετασταθμεύσεις καθώς τα συγκεκριμένα αεροσκάφη δεν μπορούν να απογειωθούν όταν η θερμοκρασία υπερβαίνει τους 38 βαθμούς Κελσίου. Μάλιστα ο δημοσιογράφος του Open, Κώστας Αλατζάς, αποκάλυψε πως η διαθεσιμότητα των Canadair που σε καθημερινή βάση δεν υπερβαίνει τα 10 αεροσκάφη

Αδιανοητες, εγκληματικές καταστάσεις.

Δείτε τα βίντεο:

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.