"Χρυσαυγίτικη" απάντηση Μηταράκη σε Ολλανδέζα ευρωβουλεύτρια

Ακόμα και την ώρα της απόλυτης καταστροφής, με τρομακτική ευθύνη της κυβέρνησης, υπουργοί όπως ο Νοτης Μητσράκης, επιλέγουν τον "χρυσαυγιτισμό" ως απάντηση σε ερώτηση ευρωβουλευτριας σχετικά με την φωτιά στην βαρυμπόμπη και την κατάσταση των κρατούμενων προσφύγων και μεταναστών στην Αμυγδαλέζα.

«Καλώ την ελληνική κυβέρνηση να μην ρισκάρει και να απομακρύνει αμέσως τους μετανάστες που κρατούνται στην Αμυγδαλέζα, πολύ κοντά στη φωτιά. Τώρα» έγραψε στο twitter η ολλανδέζα ευρωβουλεύτρια Τίνεκε Στρικ.

Η απάντηση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής ήταν σοκαριστική και ντροπιαστική για κάθε χώρα που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα.

«Φυσικά και έχουμε σχέδιο. Δείχνετε κανένα ενδιαφέρον για τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι υποφέρουν από τη φωτιά; Έχετε ρωτήσει για αυτούς;» έγραψε προκλητικά ο Νότης Μηταράκης χαϊδεύοντας το ακροδεξιό του ακροατήριο.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.