Κάτοικος Βαρυμπόμπης σε αστυνομικό: «Μόνο περιπολικά. Ένα πυροσβεστικό δεν υπάρχει - Αφήστε να την σβήσουμε εμείς που μένουμε εδώ» (video)

Απόγνωση, απελπισία, αλλά κυρίως οργή για τους κυβερνητικούς χειρισμούς από τους κατοίκους της Βαρυμπόμπης. Χαρακτηριστική είναι η συνομιλία που είχε πολίτης που επέβαινε σε μηχανή με περιπολικό στην περιοχή.

Κάτοικος Βαρυμπόμπης σε αστυνομικό: «Μόνο περιπολικά. Ένα πυροσβεστικό δεν υπάρχει - Αφήστε να την σβήσουμε εμείς που μένουμε εδώ» (video)

«Βλέπετε πυροσβεστικά οχήματα πουθενά; Ένα πυροσβεστικό όχημα δεν υπάρχει ρε παιδιά, αν είναι δυνατόν. Σε κατοικημένη περιοχή ένα πυροσβεστικό όχημα. Μόνο περιπολικά! Ένα πυροσβεστικό δεν υπάρχει. Αν είναι δυνατόν ρε. Μόνο περιπολικά να μας διώχνουν. Αν δεν έρθει πυροσβεστικό αφήστε να την σβήσουμε εμείς που μένουμε εδώ. Γαμώ το κέρατό μου ρε, ένα πυροσβεστικό. Ένα! Αν είναι δυνατόν», φώναζε απεγνωσμένα κάτοικος της περιοχής σε περιπολικό που ζητούσε από τους κατοίκους να εγκαταλείψουν την περιοχή.

Δειτε το βίντεο που ανέβασε χρήστης στο facebook:

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.