Κάτοικος στις Ροβιές: «Τα γ@μήδια, μόνο για φωτογραφίες και φόρους είναι» (video)

Πολλαπλασιάζονται με ραγδαίο ρυθμό οι κάτοικοι των περιοχών που καταστρέφονται από τις πρωτοφανείς στα χρονικά φωτιές που έχουν ξεσπάσει σε όλη την Ελλάδα και που δεν φοβούνται πλέον να εκφραστούν ανοιχτά μπροστά στις κάμερες για την κυβέρνηση.

Κάτοικος στις Ροβιές: «Τα γ@μήδια, μόνο για φωτογραφίες και φόρους είναι» (video)

»Βλέπεις δεν υπάρχουν ούτε πυροσβέστικά ούτε τίποτα να πούμε. Δημοτική αρχή πουθενα. Απούσα. Καίγεται το χωριό. Κανένας. Μόνο για φωτογραφίες είναι», δήλωσε ο κάτοικο των Ροβιών Ευβοίας, με τον δημοσιογράφου του ALPHA να φεύγει αλλά να επιστρέφει καθώς ο κάτοικος φαίνετια πως δεν είχε πει αυτά που ήθελε να βγάλει από μέσα του λόγω της οργής και της απελπισίας.

«Μόνο κάτι γαλονάδες περνάνε με τα τζιπ μέσα και καμαρώνουνε. Για τον αγώνα τον δικό μας εδώ ποιος νοιάζεται; Μόνο τα λεφτά, τους φόρους θέλουν να παίρνουνε. Τα γ@μήδια, γ@αμώ τον αντίχριστό τους».

Δείτε το βίντεο χωρίς παραπάνω σχόλια:

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.