Ξέσπασε ο αντιπρόεδρος των Αφιδνών: «Έχουν φέρει 1000 αστυνομικούς που δεν κάνουν τίποτα - Εγώ Πυροσβέστες θέλω» (video)

Τελειωμό δεν έχουν στην κυριολεξία οι καταγγελίες για την ανυπαρξία διαχείρισης των πυρκαγιών από το κράτος. Ξέσπασε και ο αντιπρόεδρος της κοινότητας των Αφιδνών.

Ξέσπασε ο αντιπρόεδρος των Αφιδνών: «Έχουν φέρει 1000 αστυνομικούς που δεν κάνουν τίποτα - Εγώ Πυροσβέστες θέλω» (video)

Οργή και απελπισία από τον αντιπρόεδρο της κοινότητας των Αφιδνών για την αναποτελεσματικότητα της διαχείρισης της πυρκαγιάς που κατακαίει ότι βρίσκει μπροστά τις εδώ και μέρες, λίγο έξω απ' την πρωτεύουσα.

«Κόλαση. Δεν υπάρχουν μέσα, δεν μας έχει στείλει τίποτα η Πυροσβεστική. Παρακαλάμε εδώ και τρεις ώρες. Ούτε ένα Πυροσβεστικό. Τρεις ώρες δεν υπάρχει ούτε ένα Πυροσβεστικό εδώ πέρα. Παρακαλάμε. Μας έφυγε η φωτιά με δυναμική πολύ μεγάλη, δεν έχουμε μέσα. Παλεύουν μόνο η ΣΕΑΔ και η ΜΑΚΙΠ και τα κλιμάκια του Ωρωπού. Μόνο αυτοί. Κανείς άλλος. Έχουν φέρει 1000 αστυνομικούς που δεν κάνουν τίποτα. Εγώ Πυροσβέστες θέλω.  Να σώσω το χωριό, ότι σώζεται γιατί η φωτιά έχει μπει μέσα στο χωριό», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.