#Διάγγελμα_Μητσοτάκη: Πρωτοφανής και καθολική οργή για τον πρωθυπουργό στα σόσιαλ μίντια

Το προσβλητικο για τη νοημοσύνη των ελλήνων πολιτών διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την απόλυτη καταστροφή που έχει προκαλέσει η παράλυση του κράτους και της Πολιτικής Προστασίας, 

#Διάγγελμα_Μητσοτάκη: Πρωτοφανής και καθολική οργή για τον πρωθυπουργό στα σόσιαλ μίντια

Όπως και στις ζωντανές συνδέσεις των καναλιών, έτσι και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι πολιτες φαίνεται ότι αρχίζουν και βλέπουν την πραγματική εικόνα πίσω από το κατασκευσασμα των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ.

Οι εκφράσεις είναι ιδιαίτερα σκληρές,

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.