Δημοσιογράφος της ΕΡΤ διακόπτει άκομψα στον "αέρα" αρχιμανδρίτη που καταγγέλει ανύπαρκτη κυβερνητική βοήθεια (video)

Ίσως στην ΕΡΤ να μην περίμεναν έναν αρχιμανδρίτη να κάνει λόγο για ανύπαρκτη βοήθεια από το κράτος, αλλά η συμπεριφορά του παρουσιαστή του καναλιού ήταν επιπέδου... Βόρειας Κορέας.

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ διακόπτει άκομψα στον
ΠΡΟΒΟΛΗ

Το μαζικό κύμα καταγγελιών και οργής των πολιτών που έχει κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και δηλώσεις σε κανάλια, δεν έχει τελειωμό.

Σε αυτό το πλαίσιο ήταν και η πολύ ήπια, ανάλογη με το ρόλο του, παρέμβαση του αρχιμανδρίτη Γαβριήλ της Μονής Οσίου Δαυίδ στην Εύβοια, που μίλησε σε Δελτίο της ΕΡΤ και κατήγγειλε την πρωτοφανή ανεπάρκεια των κρατικών μηχανισμών.

«Η βοήθεια σε αυτή την ταλαιπωρία, εκ μέρους των κρατικών υπηρεσιών ήταν ελλιπής έως ανύπαρκτη σε σχέση με το μέτρο και την έκταση της φωτιάς. Ευχαριστούμε πολλούς υπηρεσιακούς παράγοντες που μας βοήθησαν αλλά άλλο οι ευχές, άλλο η ηθική στήριξη και άλλο η υλική και πραγματική βοήθεια», τόνισε ο αρχιμανδρίτης Γαβριήλ.

Εκεί, ο παρουσιαστής Αντώνης Αλαφογιώργος, διέκοψε με έναν απίστευτα άκομψο τρόπο τον αρχιμανδρίτη, λέγοντας, λες και είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος, πως «και η πνευματική βοήθεια καλή είναι γέροντα αλλά οι καιρικές συνθήκες είναι το βασικό ζήτημα το οποίο κατευθύνει τις καταστάσεις και το ξέρουμε».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ