«Τι κάνετε κύριε;» - Παρεμπόδιση δημοσιογράφου έξω από έπαυλη όπου μέσα φαίνεται πυροσβεστικό όχημα (video)

Τις φήμες για ειδική μεταχείριση "σημαντικών" προσώπων με οικίες στις δασικές περιοχές όπου μένεται η πυρκαγιά στην βόρεια Αττική, έρχεται να επιβεβαιώσει, μάλλον τυχαία, ένα ρεπορτάζ σε ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ.

«Τι κάνετε κύριε;» - Παρεμπόδιση δημοσιογράφου έξω από έπαυλη όπου μέσα φαίνεται πυροσβεστικό όχημα (video)

Την ώρα που το έκτακτο δελτίο του καναλιού είχε ζωντανή σύνδεση με την Δροσοπηγή (νεόκτιστος οικισμός που βρίσκεται ανάμεσα στο Κρυονέρι, τις Αφίδνες και το Τατόι), ένας πολίτης, αγνώστου ταυτότητας, σχεδόν προπηλάκισε την δημοσιογράφο, έξω από έπαυλη.

«Τι κάνετε κύριε, είμαστε στον αέρα;», είπε η δημοσιογράφος, αλλά όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν αποφασισμένος να παρεμποδίσει το ρεπορτάζ, έξω από την έπαυλη, μέσα στην οποία φαίνεται να υπάρχει πυροσβεστικό όχημα

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.