Διασώστης στην Εύβοια: «Άσε με ρε φίλε τώρα με τον ΣΚΑΙ - Έχει καεί όλη η Αγία Άννα, συγχαρητήρια στην κυβέρνηση - ΝΤΡΟΠΗ» (video)

Κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο πως ο κόσμος έχει σιχαθεί την πλασματική εικόνα που προσπαθούν να παρουσιάσουν η κυβέρνηση και συγκεκριμένα ΜΜΕ που την στηρίζουν ακόμα και τώρα.

Διασώστης στην Εύβοια: «Άσε με ρε φίλε τώρα με τον ΣΚΑΙ - Έχει καεί όλη η Αγία Άννα, συγχαρητήρια στην κυβέρνηση - ΝΤΡΟΠΗ» (video)

Στο λιμάνι του Μαντουδίου στην Βόρεια Εύβοια δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ προσπαθεί να μιλήσει με καπετάνιο που διασώζει ανθρώπους (και ζώα) από την παραλία της Αγίας Άννας.

Χαρακτηριστική ειναι η απάντηση του νεαρού διασώστη όταν ο δημοσιογράφος του απευθύνεται λέγοντας «καλησπέρα σας, είμαστε από το ΣΚΑΙ, είστε ο καπετάνιος;».

«Άσε μας ρε φίλε τώρα με το ΣΚΑΙ».

«Θέλετε να μας πείτε λίγο πως είναι η κατάσταση;», επιμένει ο δημοσιογράφος.

«Η κατάσταση είναι τραγική. Έχει καεί όλη η Αγία Άννα και είμαι μόνος μου μαζί με αυτούς τους ανθρώπους εδώ πέρα που τους έχουν εγκαταλείψει και με δύο σκάφη προσπαθούμε να σώσουμε όλη την περιοχή. Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση. Σώζουμε ότι υπάρχει. Μέχρι και ζώα φέρνουμε. Αυτό το πράγμα είναι ντροπή. Η Ελλάδα είναι στο έλεος της φωτιάς και εδώ είμαστε δύο άτομα όλο και όλο, δύο καπετάνιοι και προσπαθούμε να σώσουμε 100 άτομα, δεν ξέρω πόσοι είναι εκεί πέρα τώρα».

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.