Τάνια Τσανακλίδου: «Στο τιμόνι της χώρας βρίσκεται ένας μεγαλομανής ηλίθιος»

Η οργή και η απελπισία για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα δεν θα μπορούσε να αφήσει απαθή και τον χώρο του πολιτισμού. Τουλάχιστον τους καλλιτέχνες που δεν φοβούνται μην δυσαρεστήσουν μέρος του κοινού τους ή και την ίδια την κυβέρνηση.

Τάνια Τσανακλίδου: «Στο τιμόνι της χώρας βρίσκεται ένας μεγαλομανής ηλίθιος»

Η μεγάλη ερμηνευτρια Τάνια Τσανακλίδου, χαρακτήρισε, μεταξύ άλλων, τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «μεγαλομανή ηλίθιο που αγοράζει αεροπλάνα για πάρτη του, ταΐζει πουλημένους δημοσιογράφος για να τον λιβανίζουν».

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή της στο Twitter, γράφει: 
«Στο τιμόνι της χώρας βρίσκεται ένας μεγαλομανής ηλιθιος που αγοράζει αεροπλάνα για πάρτη του, ταΐζει πουλημένους δημοσιογράφος για να τον λιβανίζουν και έχει γραμμένο έναν ολόκληρο λαό εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Βαθιά λύπη και οργή».

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.