Οργή στην Εύβοια: «Αυτό είναι το επιτελικό κράτος του Μητσοτάκη - Μας παράτησαν αβοήθητους με καμμένα σπίτια και περιουσίες» (video)

Οργή στην Εύβοια: «Αυτό είναι το επιτελικό κράτος του Μητσοτάκη - Μας παράτησαν αβοήθητους με καμμένα σπίτια και περιουσίες» (video)

«Ούτε αεροπλάνα πετάνε, ούτε πυροσβεστικά υπάρχουν. Το βράδυ όλα τα χωριά από πάνω είχανε καμμένα σπίτια, οι άνθρωποι κάηκαν οι περιουσίες τους, τα χωράφια τους και εμείς τώρα προσπαθούμε να σώσουμε τους ελαιώνες και τα ελικόπτερα και τα αεροπλάνα δεν είναι πουθενά. Και μας παρατήσανε κιόλας οι κύριοι της Περιφέρειας και της Πολιτικής Προστασίας στις 4 το πρωί, αβοήθητους στο γήπεδο, με την πλαγιά από πάνω να καίγεται και φύγανε. Αυτό είναι το επιτελικό κράτος του Μητσοτάκη. Εμείς μείναμε εδώ στο χωριό να το σώσουμε», δήλωσε ο νεαρός κάτοικος στην κάμερα του OPEN.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.