Χωρίς τελειωμό οι βρισιές κατά του πρωθυπουργού σε ζωντανές μεταδόσεις καναλιών (video)

Δεν είναι υπερβολή πλέον να πούμε πως δεν υπάρχει ζωντανή σύνδεση τηλεοπτικού σταθμού στην οποία να μην υπάρχει ο φόβος από τα κανάλια, πως θα ακουστούν βρισιές για τον πρωθυπουργό. Και αυτό όταν συμβαίνει στον ΣΚΑΙ, είναι όπως καταλαβαίνετε, ακομα πιο βαρύ.

Χωρίς τελειωμό οι βρισιές κατά του πρωθυπουργού σε ζωντανές μεταδόσεις καναλιών (video)

Αυτό ακριβώς συνέβη σε άλλη μία ζωντανή μετάδοση του σταθμού του Φαλήρου, αυτή τη φορά με τον Άγιο Στέφανο, όπου εκτός απο το συνηθισμένο υβριστικό σύνθημα για τον πρωθυπουργό που ακούγεται παντού πλέον, υπήρχαν και άλλα ακόμα πιο βαριά, όπως θα δείτε σε βίντεο που ανέβασε χρήστης του Twitter.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.