Γιατί οι αστυνομικοί κοιτούσαν "ανέμελοι" την παρακρατική επίθεση στο συνεργείο του OPEN; (video)

Κατα γενική ομολογία οι ζωντανές συνδέσεις του OPEN, η κάλυψη των πυρκαγιών και ο λόγος που δίνουν στους πολίτες έχουν προκαλέσει καλή εντύπωση στην κοινή γνώμη (και ανησυχία στο Μαξίμου), γιατί πολύ απλά το στοιχειώδες σε αυτη τη χώρα φαίνεται ως επίτευγμα

Γιατί οι αστυνομικοί κοιτούσαν
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ακόμα και αυτό όμως φαίνεται πως ενοχλεί παρακρατικούς κύκλους, που υπο το "ανέμελο" βλέμμα της αστυνομίας επιτέθηκαν στο συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού και στους δημοσιογράφους Ελευθερία Σπυράκη και Κώστα Αλατζά που εδώ και μέρες υπο σκληρές συνθήκες προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους. 

Oι τραμπούκοι που επιτέθηκαν -και μάλιστα έκλεψαν και λεφτά- στο συνεργείο και τους δημοσιογράφους του OPEN, το έκαναν ενώ η αστυνομία κοιτούσε άπραγη.

Η ίδια η Ελευθερία Σπυράκη, περιγράφοντας στο Δελτίο του Open, με κλάμματα, εμφανώς ταραγμένη το γεγονός είπε χαρακτηριστικά πως: «Οι αστυνομικοί, συγνώμη που θα το πωμ απλά ήταν απέναντι και δεν επενέβη κανένας να μας προστατέψει. Υπήρχε απέναντι αστυνομική παρουσία Αθήνας».

Στην διευκρινιστική ερώτηση «υπήρχαν δηλαδή αστυνομικοί που έβλεπαν να χτυπάνε δημοσιογράφους και τεχνικούς κάποιοι πολίτες και να μην επεμβαίνουν;», η Ελευθερία Σπυράκη απάντησε: «Έτσι ακριβώς. Ήταν 4 αστυνομικοί»

Είναι σχεδόν σίγουρο πως τις επόμενες μέρες έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά.

Η ευθύνη για την πρωτοφανή καταστροφή θα "πρέπει" να μετακυληθεί κάπου και να αλλάξει η ατζέντα της επικαιρότητας.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ