Καμπαγιάννης για Μητσοτάκη: Βγήκε από το Συντονιστικό Κέντρο γελαστός - Σαν να μην κυβερνάει εδώ και 2 χρόνια

Με μια δεικτική ανάρτηση στο Facebook, o δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης σχολίασε την στάση του πρωθυπουργού απέναντι στην πρωτοφανή τραγωδία που περνάει η χώρα.

Καμπαγιάννης για Μητσοτάκη: Βγήκε από το Συντονιστικό Κέντρο γελαστός - Σαν να μην κυβερνάει εδώ και 2 χρόνια

Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο, η στάση του σώματος αλλά και αυτά που δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνουν έναν άνθρωπο που είναι ανίκανος να κατανοήσει την πραγματική κατάσταση και ότι αυτός κυβερνάει δύο χρόνια.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Θανάση Καμπαγιάννη:

«Βγήκε από το Συντ. Κέντρο στο Χαλάνδρι, στα μετόπισθεν, γελαστός (αν εσείς βρίσκετε στα μάτια του τη «συντριβή» που ζήταγε από τους προηγούμενους κυβερνώντες για το Μάτι, πείτε μου), δήλωσε «βαθιά θλίψη» και είπε τι «θα» κάνει: «θα είναι η πρώτη μου προτεραιότητα... θα αλλάξουμε τον τρόπο... θα στρέψουμε την προσοχή...». Σαν να μην κυβερνάει εδώ και 2 χρόνια!»

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.