«Θα καούμε γιατί ο κ. Μητσοτάκης τα θέλει όλα;» - Πανικόβλητοι κάτοικοι της Ιστιαίας βγαίνουν στο OPEN και εκλιπαρούν για βοήθεια (video)

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Δεκάδες κατοίκοι της Ιστιαίας στην Ανατολική Εύβοια, βγάινουν σε κατάσταση πανικού στο OPEN και εκλιπαρούν για βοήθεια στην κατάσβεση της φωτιάς, ωστε εκτός από ζωές, να σωθούν περιουσίες και το πλούσιο φυσικό περιβαλλον.

«Θα καούμε γιατί ο κ. Μητσοτάκης τα θέλει όλα;» - Πανικόβλητοι κάτοικοι της Ιστιαίας βγαίνουν στο OPEN και εκλιπαρούν για βοήθεια (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Πετάνε τα αεροπλάνα χωρίς ρήψη νερού...», είπε σε κατάσταση πανικού κάτοικος της Εύβοιας σε ζωντανή επικοινωνία με το Open

«Τα παιδιά μας τα σκεφτήκατε; Τους γονείς μας τους σκεφτήκατε που χτίσανε με αίμα όλα αυτά; Μας έχουν αφήσει στο έλεος. Δεν θα ζητήσουν ψήφο όμως; Θα ζητήσουνε. Ας έρθουν να πάρουν ψήφο απ' τα καμμένα. Τα ζώα μας καταστράφηκαν, οι περιουσίες μας καταστράφηκαν. Ποιος θα τα ξαναχτίσει όλα αυτά; Θα καούμε γιατί ο κύριος Μητσοτάκης τα θέλει όλα;», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Δεν υπάρχει επιφυλακή, δεν υπάρχει στρατός δεν υπάρχει τίποτα. Παλεύει μόνος του ο Δήμος με το συνεργείο του. Παλεύει ο κόσμος που έχει φύγει από τα σπίτια του για να είναι στα μέτωπα της φωτιάς. Και όσα πυροσβεστικά μπορεί να διαθέτει αυτή τη στιγμή ο δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού, κατα που θα πάνε. Είναι πολλά τα μέτωπα και έχουν τις εντολές από τους ανωτέρους τους "κάψτε την Εύβοια, μη ρίχνετε σταγόνα νερό"», ειπε μεταξύ πολλών άλλων.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ