«Βοηθήστε μας, καιγόμαστε και λένε ότι είμαστε εντάξει» - Κραυγή αγωνίας και οργής στην Ιστιαία (video)

Η πλασματική εικόνα που έχει δώσει προς τα έξω η κυβέρνηση και συγκεκριμένα ΜΜΕ, έφτασαν στο σημείο γυναίκα κάτοικο της Ιστιαίας, με τρία μωρά, να κλαίει και να φωνάζει απελπισμένα: «Βοηθήστε μας, καιγόμαστε και λένε ότι είμαστε εντάξει»

«Βοηθήστε μας, καιγόμαστε και λένε ότι είμαστε εντάξει» - Κραυγή αγωνίας και οργής στην Ιστιαία  (video)

Στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και φυσικά στα social media απευθύνονται τις τελευταίες ώρες οι κάτοικοι του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, που βρίσκεται στο επίκεντρο της φωτιάς στην Ανατολική Εύβοια.

«Είμαστε στο δήμο Ιστιαίας, το βλέπουμε έρχεται. Το βλέπουμε έρχεται! Σας παρακαλώ, καίγεται από παντού, τρία μωρά έχω εδώ αυτή τη στιγμή. Δεν μπορούμε να μετακινηθούμε εύκολα γιατί έχουν έρθει και άλλοι πυρόπληκτοι εδώ. Έχουν έρθει από Μαντούδι και Αγία Άννα. Βοηθείστε μας καιγόμαστε και λένε πως είμαστε εντάξει», είπε με δυσκολία από τους λυγμούς και την αγωνία η κάτοικος της Ιστιαίας.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που ανέβασε χρήστης του Twitter:

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.