«Αν ο κόσμος άκουγε τις οδηγίες της Πυροσβεστικής θα είχαμε πάνω από 10.000 καμμένα σπίτια - Αυτό δεν είναι σχέδιο, είναι ανικανότητα» (video)

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ μίλησε ο Δήμαρχος Μαντουδίου, Γ. Τσαπουρνιώτης, περιγράφοντας πως oι κάτοικοι της περιοχής έσωσαν τα σπίτια τους, την ώρα που δεν υπήρχε κανένα κεντρικό σχέδιο πέρα των εκκενώσεων.

«Αν ο κόσμος άκουγε τις οδηγίες της Πυροσβεστικής θα είχαμε πάνω από 10.000 καμμένα σπίτια - Αυτό δεν είναι σχέδιο, είναι ανικανότητα» (video)

«Έλεος, δεν υπάρχει κανένα σχέδιο να σωθεί η περιουσία του κόσμου. Καίγονται τα σπίτια στις παραλίες μπροστά στη θάλασσα, καίγονται αυτοκίνητα, καίγονται επιχειρήσεις. Δεν υπάρχει βοήθεια. Αυτό δεν είναι σχέδιο αυτό είναι ανικανότητα», δήλωσε ο Δήμαρχος Μαντουδίου.

«Ο κόσμος να φανταστούμε έχει φύγει όλος από την περιοχή, δεν έχει μείνει κανένας κάτοικος εκεί ή όχι;» ρώτησε ο Δημήτρης Οικονόμου, με τον δήμαρχο να απαντά αφοπλστικά: «Αν είχε φύγει όλος ο κόσμος (από εκκενώσεις) δεν θα είχε μείνει κανένα σπίτι. Ο κόσμος έσωσε τα σπίτια. Μόλις πέρναγε η φωτιά, γυρίζανε πίσω, σβήνανε τις εστίες και γλιτώνανε κάμποσα σπίτια. Έχουνε καεί πάνω από χίλια σπίτια, αν ο κόσμος άκουγε τις οδηγίες της πυροσβεστικής θα είχαν καεί πάνω από 10.000 σπίτια».

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.