ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΝΤΡΟΠΗ: Πυρόπληκτοι πλήρωναν ακτοπλοϊκά εισιτήρια για να εκκενώσουν το λιμάνι της Αιδηψού (εικόνες)

Εικόνες πραγματικής ντροπής. Πυρόπληκτοι πλήρωναν ακτοπλοϊκό εισιτήριο για να... εκκενώσουν το λιμάνι της Αιδηψού.

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΝΤΡΟΠΗ: Πυρόπληκτοι πλήρωναν ακτοπλοϊκά εισιτήρια για να εκκενώσουν το λιμάνι της Αιδηψού (εικόνες)

Ενώ οι πυρόπληκτοι -με τις φλόγες να έχουν περικυκλώσει την περιοχή- απ' όλες τις γύρω περιοχές, είχαν μαζευτεί στην Αιδηψό ωστε εκκενώσουν το λιμάνι, όπως αποδεικνύεται από μαρτυρίες και φωτογραφίες, πλήρωναν κανονικά ακτοπλοϊκό εισιτήριο και χρειάστηκε το θέμα να φτάσει στα κανάλια ώστε να δώθεί εντολή να μετακινηθούν χωρίς πληρωμή.

Tην είδηση και το γεγονός πως η πολιτική ηγεσία δεν είχε κάνει καμία πρόβλεψη δωρεάν μετακίνησης, επιβεβαίωσε και η εντολή που έδωσε κατόπιν εορτής, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, για δωρεάν... εκκένωση.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες και οι αναρτήσεις που κυκλοφόρησαν στα social media:

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.