Κάτοικος στην Εύβοια: «Τα λέει αυτά με 33 σπίτια ο Μητσοτάκης ο αλητάμπουρας» (video)

Η ευκολία με την οποία ο πρωθυπουργός είπε πως «τα σπίτια ξαναφτιάχνονται και τα δέντρα αναφυτρώνουν» στο πρόσφατο διάγγελμά του, έχει χαραχθεί στο μυαλό των χιλιάδων ανθρώπων που βλέπουν τις τελευταίς εφιαλτικές ημέρες τις περιουσίες τους να χάνοται. 

Κάτοικος στην Εύβοια: «Τα λέει αυτά με 33 σπίτια ο Μητσοτάκης ο αλητάμπουρας» (video)

«Μας λέει ότι κάνει τα σπίτια ο κύριος Μητσοτάκης. Έχει 33 σπίτια. Ας έρθει να δει τι ιδρώτα έχω κάνει για να το φτιάξω. Με 33 σπίτια τα λέει αυτά. Ο αλητάμπουρας», έλεγε σχεδόν κλαίγοντας κάτοικος στην περιοχή της Ιστιαίας, απεγνωσμένος, βλέποντας τις φλόγες να "καταπίνουν" την περιουσία του.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.