Στην Ελλάδα του σκοταδισμού - Mήνυση στην Έλενα Ακρίτα έκανε το ΕΚΚΛΗΣΙΑ online

Μήνυση στην Έλενα Ακρίτα από την ιστοσελίδα ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για ανάρτησή της στο Facebook. Καλως ήρθατε στην Ελλάδα του 2021.

Στην Ελλάδα του σκοταδισμού - Mήνυση στην Έλενα Ακρίτα έκανε το ΕΚΚΛΗΣΙΑ online

Η μηνυτήρια αναφορά κατά της Έλενας Ακρίτα που κατέθεσε η ιστοσελίδα ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE στο Πρωτοδικείο, την κατηγορεί ότι διασπείρει το διχασμό.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ιστοσελίδας αναφέρει:

«Για προτροπή σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων κατηγορεί το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE την δημοσιογράφο Έλενα Ακρίτα με μήνυση που κατέθεσε σήμερα στο Πρωτοδικείο.

Να θυμίσουμε πως η κυρία Ακρίτα για άλλη μια φορά επέλεξε να προκαλέσει, χωρίς να διστάσει σε μια τόσο δύσκολη για τη χώρα συγκυρία να βάλει την μια ομάδα εναντίον της άλλης διασπείροντας τον διχασμό».


«Διώξατε 5.000 δασοπυροσβέστες και προσλάβατε περίπου 4.000 παπαδες. Μπορεί να μη σβήνουν οι φωτιές στην Ελλάδα αλλά τουλάχιστον κάποιοι προσεύχονται πάνω στις στάχτες της», έγραφε η ανάρτησή της Έλενας Ακρίτα, που προκάλεσε τη μήνυση 

Η Έλενα Ακρίτα, σχόλίασε όπως ήταν φυσιολογικό και την δημοσιοποίηση της μηνυτήριας αναφοράς από το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Προφανώς, σύσσωμη η συντακτική ομάδα του 2020mag.gr, στηρίζει απόλυτα την ελευθερία έκφρασης της συναδέλφου μας Έλενας Ακρίτα και τονίζουμε επιπλέον πως, συνυπογράφουμε κάθε της λέξη από την ανάρτηση που προκάλεσε την μηνυτήρια αναφορά και αντιδράσεις από αναχρονιστικά και σκοταδιστικά στοιχεία.

Όπως για παράδειγμα ο Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, Αθανάσιος Μισσός, ο οποίος σε άρθρο που δημοσίευσε στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, γράφει μεταξύ άλλων:

«Έχουν βέβαια την Έλενα Ακρίτα για μπροστάρισσα του ταγκάλου που έχει το ξόρκι για την πρόοδο της χώρας υπό μάλης. Εσύ και οι φαντασιώσεις σου με παπάδες . Σε τρελάναμε ;;; Ξύδι και πάλι ξύδι! Άντε κάνε κάνα λίτφτιν και δεν είσαι άξια να συγκριθείς με κανέναν λογικό ων!»

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.