Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι ο Μπάτμαν: «Με τη μάνικα στο χέρι από Αρχαία Ολυμπία μέχρι Πάρνηθα - Και πυροσβέστης και επιτελικός - Συνεχώς παρών»

Με μια σχεδόν "ποιητική" και επιεικώς... "περίεργη" δήλωση, που δημοσίευσε το γραφείο Τύπου του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απαντά στην κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί "εξαφάνισής" του.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι ο Μπάτμαν: «Με τη μάνικα στο χέρι από Αρχαία Ολυμπία μέχρι Πάρνηθα - Και πυροσβέστης και επιτελικός - Συνεχώς παρών»

Την ώρα που για 10η συνεχή μέρα, η Ελλάδα φλέγεται, ο Μιχάλης Χρυσοχοςιδης, με επίσημη δήλωσή του και με τίτλο «Προς ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ», γράφει τα παρακάτω:

«Αρχαία Ολυμπία την κρίσιμη νύχτα με τη μάνικα στο χέρι.

Πάρνηθα από κάτω χαμηλά έως το Πυροφυλάκιο στο Κατσιμίδι, όλες αυτές τις μέρες και νύχτες. Και στο ενδιάμεσο στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.

Και πυροσβέστης και επιτελικός.

Συνεχώς παρών».

(σ.σ. Η ανακοίνωση είναι πραγματική και δεν έχει γίνει ουδεμία παρέμβαση)

"Πανταχού παρών και τα πάντα πληρών", λοιπόν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, που απ' ότι φαίνεται είναι ή ο Μπάτμαν ή το Άγιο Πνεύμα

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.