Μπογδάνος: «Δεν φταίει ο Τσίπρας για το Μάτι το 2018» (video)

Μπορεί η τραγωδία στο Μάτι να αποτέλεσε μαζί με τη συμφωνία των Πρεσπών την βασική αντιπολιτευτική "γραμμή" της ΝΔ για την επάνοδό της στην εξουσία. Μπορεί η τυμβωρυχία να μην είχε προηγούμενο για μια, όπως αποδείχθηκε αργότερα, σπάνια πυροθύελλα. Μπορεί οι επιχειρησιακοί υπεύθυνοι στο Μάτι να επιβραβεύθηκαν με προαγωγή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη... αλλά πλέον ευθύνεται η κλιματική αλλαγή. Αναδρομικά.

Μπογδάνος: «Δεν φταίει ο Τσίπρας για το Μάτι το 2018» (video)

Ακόμα και στελέχη της ΝΔ, που είχαν κάνει σημαία την τραγωδία στο Μάτι, όπως ο -τότε δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ- Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σπεύδουν πλέον ακόμα και να δηλώσουν όπως θα δείτε παρακάτω στο βίντεο, πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν φέρει ευθύνη.

«η κλιματική αλλαγή δεν πιάνει μόνο την Ελλάδα, σίγουρα δεν πιάνει μόνο φέτος, σίγουρα για την κλιματική αλλαγή δεν φταίει ο Μητσοτάκης, δεν φταίει ο Μπογδάνος, δεν φταίει ούτε ο Τσίπρας το 2018, το ζήτημα είναι πως αντιδρούμε», είπε μεταξύ άλλων και υπογραμμίζοντας έντονα το όνομα του πρώην πρωθυπουργού.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.