#Ανασχηματισμός: Τι κοινό έχουν η Αριστοτελία Πελώνη και ο αντικαταστάτης της Γιάννης Οικονόμου

Ο Γιάννης Οικονόμου είναι ο τέταρτος Κυβερνητικός εκπρόσωπος μέσα σε δύο χρόνια. Είχαν προηγηθεί ο Στέλιος Πέτσας, ο Χρήστος Ταραντίλης (που αρνήθηκε να εξευτελιστεί παραπάνω και παραιτήθηκε) και η Αριστοτελία Πελώνη.

#Ανασχηματισμός: Τι κοινό έχουν η Αριστοτελία Πελώνη και ο αντικαταστάτης της Γιάννης Οικονόμου

Όπως ανακάλυψαν -και πάλι- οι χρήστες των social media, η Αριστοτελία Πελώνη και ο αντικαταστάτης της Γιάννης Οικονόμου, μοιράζονται την κοινή τους αγάπη για τις αμφιλεγόμενες αναρτήσεις στο twitter, ενώ συγκεκριμένα και οι δύο έχουν αναφερθεί με τα "καλύτερα" λόγια για Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Αντώνη Σαμαρά.

Δείτε παρακάτω:

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.