Οι «βρωμύλοι» χρήστες του Twitter απαντούν στον Μπάμπη Παπαδημητρίου

Απάντηση στον βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, σχετικά με το άρθρο του ΣΤΑ ΝΕΑ, με τίτλο "Οι βρωμύλοι του Twitter", έδωσαν οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Οι «βρωμύλοι» χρήστες του Twitter απαντούν στον Μπάμπη Παπαδημητρίου

Εκατοντάδες αναρτήσεις στο Twitter, περιέχουν εδώ και δύο μέρες τη λέξη "Μπάμπης" και απαντούν σε άλλη μία προσπάθεια επίθεσης στα social media. To μοναδικό ίσως πεδίο δημόσιου διαλόγου που δεν μπορεί, παρόλες τις προσπάθειές της, να ελέγξει ακόμα η κυβέρνηση.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.