"Αυτοκριτική" Χαρδαλιά: «Καλή Παναγια! Να μας φυλά... #civilprotection»

Την "αυτοκριτική" του φαίνεται πως έκανε σήμερα (15/08) ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, με μια ανάρτηση στο facebook, γεμάτη νόημα.

Μόνο ως αυτοκριτική, μετά την μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή στην ιστορία της χώρας, θα μπορούσε να εκλάβει κάποιος την σημερινή ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά στον προσωπικό του λογαριασμό, στο twitter, με εκκληση στην Παναγία «να μας φυλά».

«Μια Παναγιά, μιαν αγάπη μου έχω κλείσει σ’ ερημοκλήσι αλαργινό. Κάθε βραδιά της καρδιάς την πόρτα ανοίγω, δακρύζω λίγο και προσκυνώ... Καλή Παναγιά! Να μας φυλά... #civilprotection», έγραψε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, που συνόδεψε μάλιστα την ανάρτησή του με μια φωτογραφία με καπνό και την ελληνική σημαία.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.