Πορτοσάλτε: Η αριστερή πολιτική ορθότητα ευθύνεται για τους Ταλιμπάν

Στην «αριστερή πολιτική ορθότητα» έριξε το φταίξιμο και για την παλινόρθωση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν.

Πορτοσάλτε: Η αριστερή πολιτική ορθότητα ευθύνεται για τους Ταλιμπάν

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ με ανάρτησή του στο Twitter κατηγόρησε την Ε.Ε. πως έχει πέσει θύμα της «αριστερής πολιτικής ορθότητας» και παραείναι πολιτισμένη με τους Ταλιμπάν. 

«Πω πω έτριξε τα δόντια της η ΕΕ στους Ταλιμπάν! Ε, είπαμε όχι κ τόσο σκληρά. Μπήκαν, άλλωστε, ειρηνικά στην Καμπούλ κ υπόσχονται να είναι καλά παιδιά, Και πολιτισμένα, όπως θέλει η αριστερή πολιτική ορθότητα, αφού..», έγραψε o Άρης Πορτοσάλτε.

 

Φυσικά οι φυσιολογικές απαντήσεις, δεν άργησαν να έρθουν από χρήστες του Twitter.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.