Θλίψη - Η Ε.Ε. θετική σε συνομιλίες με το καθεστώς των Ταλιμπάν

Οι σημερινές δηλώσεις του επικεφαλής και ύπατου εκπρόσωπου της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Γιόζεπ Μπόρελ, αλλά και του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών, Χάικο Μάας, δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης. Η Ε.Ε. μπαίνει σε περίοδο συνομιλιών με το σκοταδιστικό καθεστώς των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν.

Θλίψη - Η Ε.Ε. θετική σε συνομιλίες με το καθεστώς των Ταλιμπάν

«Η Δύση θα κρίνει τους Ταλιμπάν από τις πράξεις τους», δήλωσε ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Χάικο Μάας, ενώ ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, ύπατος εκπρόσωπος Γιόζεπ Μπόρελ ήταν ακόμα πιο διαλακτικός, λέγοντας πως «Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να αρχίσει συνομιλίες με τους Ταλιμπάν».

Στον αντίποδα, ο Καναδάς, σύμφωνα με δηλώσεις του πρωθυπουργού Τζάστιν Τρουντώ, δεν έχει κάποιο σχέδιο αναγνώρισης του καθεστώτος των Ταλιμπάν.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.