Πρόεδρος Βιλίων: «Η ανικανότητα στο μεγαλείο της - Δεν δικαιολογείται αυτό τρεις μέρες» (video)

Ανατριχιαστικές είναι οι εικόνες στα Βίλια καθώς ήδη σπίτια έχουν τυλιχτεί στις φλόγες. Ο πρόεδρος Βιλίων, Κώστας Μακρυνόρης είχε το κουράγιο να πει λίγες μόνο λέξεις στο Open που βγήκε να μιλήσει ζωντανά. «Η ανικανότητα στο μεγαλείο της» και απεγνωσμένη έκκληση για βοήθεια.

Πρόεδρος Βιλίων: «Η ανικανότητα στο μεγαλείο της - Δεν δικαιολογείται αυτό τρεις μέρες» (video)

«Εδώ γίνεται καταστροφή. Η ανικανότητα στο μεγαλείο της. Τίποτα άλλο δεν έχω να σας πω. Εδώ δεν δικαιολογείται τρεις μέρες να ‘ρθει η φωτιά εδώ να μας κάψει. Δεν έχω τίποτα άλλο να σας πω, μόνο πέστε όποιος μπορεί να βοηθήσει, γεια σας», δήλωσε σε ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση του Open, o πρόεδρος της κοινότητας των Βιλίων, κλείνοντας το τηλέφωνο και μην μπορώντας να πιστέψει πως επι τρεις μέρες απόλυτης καταστροφής, η φωτιά έφτασε στον μεγαλύτερο οικισμό της περιοχής.

Το βίντεο είναι χαρακτηριστικό.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.