Μέχρι και ο Μουρούτης αγανάκτησε με τα Βίλια: «Επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε καλύτερη οργάνωση»

Ο άλλοτε πανίσχυρος, εξ απορρήτων του Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης, φερόμενος και ως ιδρυτής της προπαγανδιστικής ομάδας social media της ΝΔ (Ομάδα Αλήθειας), αγανάκτησε βλέποντας αυτά που συμβαίνουν στα Βίλια τις τελευταίες ημέρες.

Μέχρι και ο Μουρούτης αγανάκτησε με τα Βίλια: «Επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε καλύτερη οργάνωση»

«25 χιλιόμετρα μακριά από την πρώτη μικροεστία της φωτιάς, τρεις μέρες με πλήρη άπνοια και τις φλόγες να σιγοκαινε ανενόχλητες εμφανίστηκε το πρώτο ελικόπτερο. Ευχαριστούμε κ.Χρυσοχοΐδη!», έγραψε σε ανάρτησή του, πριν από λίγο, στο facebook, o Γιώργος Μουρούτης.

Όταν ένας χρήστης σχολίασε από κάτω «Ναι αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ», η απάντηση του πρώην διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ και του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά, τους ξάφνιασε όλους.

«Επί ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή τουλάχιστον την περιοχή υπήρχε καλύτερη οργάνωση», έγραψε ο Γιώργος Μουρούτης.

Ενώ δεν έλλειψαν και άλλα αντίστοιχα σχόλια, ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.