Μητσοτάκης: Η προσπάθεια θα πετύχει μόνο αν υπάρχει... θετική ενέργεια από τους πυρόπληκτους

Δεν είναι κάποιου είδους αρρωστημένη πλάκα. Ο πρωθυπουργός επανεμφανίστηκε σήμερα, πάλι χαμογελαστός, μετά από τέσσερις ημέρες και σε δηλώσεις του, την ώρα που λίγα χιλιόμετρα μακριά τα Βίλια τυλίγονταν στις φλόγες, έκανε λόγο για... ατομική ευθύνη θετικής ενέργειας.

Μητσοτάκης: Η προσπάθεια θα πετύχει μόνο αν υπάρχει... θετική ενέργεια από τους πυρόπληκτους
ΠΡΟΒΟΛΗ

Στο ενημερωτικό σημείωμα που δημοσιεύθηκε στα ΜΜΕ σχετικά με τη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, με αντικείμενο την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών της Β. Εύβοιας, στην οποία συμμετείχε ο επικεφαλής της αρμόδιας ειδικής επιτροπής, Σταύρος Μπένος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για την ανάγκη... "θετικής ενέργειας" από πλευράς πυροπλήκτων ώστε να πετύχει η προσπάθεια.

«Θέλω να τονίσω πόσο μεγάλη προσωπική σημασία αποδίδω σε αυτήν την προσπάθεια καθώς μέσα από αυτήν την μεγάλη οικολογική καταστροφή ξεπηδά η ευκαιρία να ξανασκεφτούμε το πώς θέλουμε να δούμε την βόρεια Εύβοια -όχι σε έξι μήνες, όχι σε έναν χρόνο- αλλά σε βάθος χρόνου», τόνισε, μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός και συνέχισε λέγοντας, «ο Χρήστος Τριαντόπουλος έχει τον επιτελικό ρόλο να συντονίζει όλες τις κυβερνητικές προσπάθειες. Εμπλέκονται, όμως, και οι τοπικοί φορείς. Η Περιφέρεια, οι δύο Δήμοι οι οποίοι έχουν πληγεί περισσότερο. Αυτοί είναι οι συνομιλητές μας, αυτοί θα μας κατευθύνουν, θα μας καθοδηγήσουν, θα εισφέρουν τις σκέψεις τους. Νομίζω ότι και η εμπειρία του Σταύρου είναι τέτοια που να ξέρει ότι καμία τέτοια προσπάθεια δεν μπορεί να πετύχει εάν δεν ξεπηδήσει μέσα από την θετική ενέργεια των ίδιων των ανθρώπων οι οποίοι έχουν πληγεί».

"Ατομική ευθύνη" και στην θετική ενέργεια των πυρόπληκτων λοιπόν... για να πετύχει η προσπάθεια!

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ