Το "βαρύ" βιογραφικό και ο "πατούλης" του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος, Βασίλη Κόκκαλη (εικόνες)

Ο "λαλίστατος" Βασίλης Κόκκαλης είναι Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος Αττικής και δεξί χέρι του Γιώργου Πατούλη. Από χθες έχει γίνει viral για τους πιο λάθος λόγους. 

Το

Καταρχάς ας αρχίσουμε με το βιογραφικό του Βασίλη Κόκκαλη, το οποίο αναζητήσαμε με τον πιο φυσιολογικό τρόπο. Δηλαδή στην επίσημη κυβερνητική σελίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Το αποτέλεσμα είναι... κατάλευκο. στην κυριολεξία.
Κάτι που θα ήταν βέβαια εξαιρετικό για ποινικό μητρώο, αλλά σίγουρα όχι για βιογραφικό.

Σα να μην έφτανε αυτό, οι εικόνες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος Αττικής να ποζάρει στο γραφείο του, έχοντας τοποθετημένο πίσω ένα υπερμεγέθες πορτραίτο του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ο οποίος απεικονίζεται να στηρίζεται στην αξίας 20.000 ευρώ τσέστερφιλντ πολυθρόνα, έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες και εκτός από το αισθητικό του θέματος, εγείρει γενικότερα ερωτήματα.

Τα σχόλια που κατέκλυσαν το twitter, είναι χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.