Η Ματίνα Παγώνη σε πάρτι πολιτεύτριας της ΝΔ - Συνωστισμός και αγκαλιές (εικόνες)

Η Μαριάνθη Καφετζή στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, στον Βόρειο Τομέα Αθηνών. Μετά την αποτυχία εκλογής της «επιλέχθηκε» όπως η ίδια δηλώνει, για την θέση της Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων (Ζάππειον Μέγαρο). 

Η Ματίνα Παγώνη σε πάρτι πολιτεύτριας της ΝΔ - Συνωστισμός και αγκαλιές (εικόνες)

Στις 17 Αυγούστου η κ. Καφετζή γιόρτασε τα γενέθλια της στη Λήμνο και όπως θα δείτε στις παρακάτω εικόνες υπήρξε ένας σχετικός... συνωστισμός με καθήμενους, με όρθιους, με αγκαλιές και μάσκα ούτε καν ως ντεκόρ.

Δεν ισχυριζόμαστε ότι ήταν αυτό που η κ. Παγώνη ονομάζει κάθε τρεις και λίγο "κορονοπάρτι".
Σίγουρα όμως δεν είναι η εικόνα που θα περίμενε κάποιος να δει από μέλος της Επιτροπής Επιστημόνων του υπουργείου Υγείας και πρόεδρο της Ένωσης Ιατρων Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά.
Ειδικά σε μια περίοδο που όχι μόνο αυξάνονται τα κρούσματα, οι νεκροί και οι διασωληνωμένοι της πανδημίας, αλλά βιώνουμε ταυτόχρονα και αυτή την τεράστια καταστροφή με τις πυρκαγιές.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε δημόσια σε Facebook και Instagram, η ίδια η πολιτεύτρια της ΝΔ.

Κρίνετε μόνοι σας.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.