«Όλα είναι έρμαιο - Δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου» (video)

Δεν έχουν τελειωμό οι καταγγελίες απελπισμένων πολιτών που καταστράφηκε η ζωή και η περιουσία τους από την ανεπάρκεια του πολυδιαφημισμένου "επιτελικού κράτους". 

«Όλα είναι έρμαιο - Δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου» (video)

«Μας ενημερώσανε τελευταία στιγμή, 4 παρά δέκα, τέλος πάντων μας βγάλανε, μας διώξανε. Μετά η φωτιά τα κατάκαψε όλα δεν ήρθε κανένας, ήρθαμε μόνοι μας μετά να δούμε τι γίνεται. Την αφήσανε και προχώρησε η φωτιά. Δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου να κάνουνε κάτι, να έρθει κάποιο πυροσβεστικό, να έρθει κάποια επιφυλακή, τίποτα. Όλα είναι έρμαιο. Το μόνο που τους ενδιέφερε είναι να φύγει ο κόσμος να μην υπάρχει κάποιος νεκρός, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Εμείς ότι μπορέσαμε κάναμε, μέχρι τώρα σβήναμε…», δήλωσε με τρεμάμενη φωνή κάτοικος της περιοχής των Βιλίων στην κάμερα του Star.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.