Κάρυστος: Κάτοικος και πρώην υποψήφιος της ΝΔ "καίει" τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον πρωθυπουργό (video)

Πρώην υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, με δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ, εκθέτει ανεπανόρθωτα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον ίδιο τον πρωθυπουργό για τις φωτιές στην Κάρυστο Ευβοίας.

Κάρυστος: Κάτοικος και πρώην υποψήφιος της ΝΔ

«Οριοθετήθηκε νωρίτερα πυρκαγιά στην Κάρυστο. Πυρκαγιά που ξέσπασε στις 2 τα ξημερώματα. Τα συμπεράσματα όλων καταλήγουν σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση για το πως μπορεί να ξεσπάσει μια πυρκαγια 2 τα ξημερώματα», δήλωσε σήμερα στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Σε δηλώσεις του όμως στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, κάτοικος της συγκεκριμένης περιοχής και -όπως αποκάλυψε ο ίδιος- πρώην υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ, ανέφερε:

«Θέλω να πω το εξής. Εδω πέρα κάθε χρόνο, κάθε καλοκαίρι και όταν έχουμε ισχυρούς ανέμους, η περιοχή έχει φωτιά και η κύρια αιτία είναι οι διαρροές από το ηλεκτρικό ρεύμα. Εγώ ήμουν και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, έχω στείλει από αρχές Απριλίου επιστολή στον Πρωθυπουργό, ότι πρέπει στην περιοχή, στον Δήμο Καρύστου, που είναι ουσιαστικά ο "πρωταθλητής" στην Αιολική ενέργεια, πρέπει απαραιτήτως με ανταποδοτικά των ΑΠΕ, να βάλουν το χέρι στην τσέπη, πρέπει να γίνει υπογειοποίηση των καλωδίων. Διαφορετικά κάθε καλοκαίρι η περιοχή θα καίγεται» 

Δείτε το κατατοπιστικό βίντεο:

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.