Καίγονται ξανά Βίλια και Εύβοια - Οργή και αγανάκτηση στα Social Media (video - εικόνες)

Μπορεί να φάινεται ασύλληπτο, αλλά Βίλια και Εύβοια καίγονται ξανά. Μέσα σε λίγες μέρες και αφού η κυβέρνηση είχε πολυδιαφημίσει την απαγόρευση εισόδου σε δασικές περιοχές και άλση, με περιπολίες από αστυνομία, πυροσβεστική και στρατό.

Καίγονται ξανά Βίλια και Εύβοια - Οργή και αγανάκτηση στα Social Media (video - εικόνες)

Η πυρκαγιά που κατευθύνεται προς τα Βίλια από το παρθένο δάσος στην Κάζα, είναι νέα και δεν πρόκειται για αναζωπύρωση, ενώ σχετικά με την πυρκαγιά στο Μαρμάρι Καρύστου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ενημέρωσε στο σημερινό μπρίφινγκ πως πρόκειται σχεδόν σίγουρα για εμπρησμό. Την ίδια ώρα κάτοικος της Καρύστου και πρώην υποψήφιος με τη ΝΔ εξέθετε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον πρωθυπουργό, καθώς όπως δήλωσε είχε ενημερώσει πως κάθε χρόνο οι φωτιές στην περιοχή προκαλούνται συνήθως από «διαρροές ηλεκτρικού ρεύματος».


 Κάρυστος: Κάτοικος και πρώην υποψήφιος της ΝΔ "καίει" τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον πρωθυπουργό (video)


 Η απόγνωση και η οργή των πολιτών είναι έκδηλη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με κύριους αποδέκτες την κυβέρνηση και την Πολιτική Προστασία

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.