Τα αντι-covid αντισυλληπτικά του Κικίλια "λύγισαν" το Twitter (video)

Δεν είναι η πρώτη φωορά που ο Βασίλης Κικίλιας δυσκολεύεται να διαβάσει ακόμα και ένα απλό γραπτό κείμενο που έχει μπροστά του. Το σημερινό σαρδάμ όμως πραγματικά "έριξε" το Twitter.

Τα αντι-covid αντισυλληπτικά του Κικίλια

Όταν ο υπουργός Υγείας ανακοίνωνε σήμερα τα μέτρα κατά των ανεμβολίαστων, μπερδεύτηκε στην ανάγνωση, λέγοντας επι λέξει: «απέναντι στον κορονοϊό πολεμάμε χωρίς άλλα όπλα άμυνας, πέραν από αυτών που γνωρίζουμε. Το λοκντάουν, των τεστ, των μασκών, των αντισυλληπτικών...».

Όπως είναι λογικό στο Twitter έγινε αμέσως χαμός.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.