Οργή και ειρωνεία κατά της κυβέρνησης για τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων από δωρεάν τεστ

Ο αποκλεισμός των ανεμβολίαστων πολιτών από τα δωρεάν τεστ του ΕΟΔΥ είναι ένα από τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα (24/08) ο υπουργός Υγείας. Γεγονός που προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις από την πλειοψηφία των -εμβολιασμένων- χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Οργή και ειρωνεία κατά της κυβέρνησης για τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων από δωρεάν τεστ

Από την αρχή της πανδημίας και παρά τις συστάσεις επιστημόνων της Επιτροπής του υπουργείου Υγείας, η κυβέρνηση αρνήθηκε πεισματικά να συνταγογραφήσει pcr και rapid τεστ προς τους πολίτες, παρόλο που αυτό θα αποτελούσε ένα ισχυρό όπλο περιορισμού και ιχνηλάτησης.

Οι χρήστες των Social Media αντέδρασαν με οργή και ειρωνεία στα σημερινά μέτρα που ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας, τα οποία συμπεριλάμβαναν και τον ακατανόητο αποκλεισμό των ανεμβολίαστων από τα δωρεάν τεστ του ΕΟΔΥ.

Όπως υπογραμμίζουν πολλοί, αυτό το τιμωρητικό μέτρο όχι μόνο δεν βοηθάει στο να πειστούν οι ανεμβολίαστοι, αλλά είναι προφανώς υπέρ των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων που έχουν πραγματικά πλουτίσει από την αρχή της πανδημίας.

ω
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.