Προκλητικός Μητσοτάκης: «Οι κάτοικοι σε κάθε φωτιά θέλουν και ένα ελικόπτερο πάνω απ' το χωριό τους» (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, για την μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή που έχει βιώσει η χώρα. 

Προκλητικός Μητσοτάκης: «Οι κάτοικοι σε κάθε φωτιά θέλουν και ένα ελικόπτερο πάνω απ' το χωριό τους» (video)

Μέσα σε όλα όσα έχει πει μέχρι στιγμής ο πρωθυπουργός, κάθε του -καλά μελετημένη από τους λογογράφους του- ατάκα είναι και προσβολή στους ανθρώπους που έχασαν τη γή, την περιουσία και τη δουλειά τους.

Παρατηρήστε το ύφος του Κυριάκου Μητσοτάκη να λέει πως οι κάτοικοι -των πυρόπληκτων περιοχών «θέλουν και από ένα ελικόπτερο πάνω απ' το χωριό τους».

Μιλάμε για πλήρη απουσία ενσυναίσθησης.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.