Μητσοτάκης: «Πετύχαμε σε όλα - Κανένας οικισμός δεν κάηκε ολοσχερώς» - Χαμόγελα και χειροκροτήματα (video)

Με την επικοινωνιακή "γραμμή" «πετύχαμε σε όλα» όσον αφορά στη διαχείριση της μεγαλύτερης οικολογικής καταστροφής στην ιστορία της χώρας, κατέβηκε ο πρωθυπουργός στη σημερινή συζήτηση στη Βουλή. 

Μητσοτάκης: «Πετύχαμε σε όλα - Κανένας οικισμός δεν κάηκε ολοσχερώς» - Χαμόγελα και χειροκροτήματα (video)

Και τι δεν έχουν ακούσει σήμερα από το στόμα του πρωθυπουργού οι πυρόπληκτοι αλλά και γενικότερα η κοινή γνώμη που παρακολουθεί την συζήτηση στην Βουλή.

Από το «οι κάτοικοι σε κάθε φωτιά θέλουν και ένα ελικόπτερο πάνω απ' το χωριό τους» μέχρι και ανακοινώσεις για ιδιωτική ασφάλιση ακινήτων.


Βουλη: Απίστευτη κυνικότητα Μητσοτάκη πάνω στις στάχτες - Ήρθε η ώρα για ιδιωτική ασφάλιση ακίνητης περιουσίας (video)

Προκλητικός Μητσοτάκης: «Οι κάτοικοι σε κάθε φωτιά θέλουν και ένα ελικόπτερο πάνω απ' το χωριό τους» (video)


Αυτό που όμως ξεπέρασε κάθε όριο θράσους ήταν η επηρμένη αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη για το πόσο τέλεια αντιμετώπισε η κυβέρνησή του την ανυπολόγιστη φυσική και ανθρώπινη καταστροφή.

«Κανείς οικισμός δεν κάηκε ολοσχερώς. Πετύχαμε λοιπόν στον στόχο μας να προστατέψουμε την ανθρώπινη ζωή. Πετύχαμε στον στόχο μας να προστατέψουμε τους οικισμούς. Πετύχαμε στον στόχο μας να προστατέψουμε τις κρίσιμες υποδομές (...) Έγινε κάποιο λάθος; Αν πιστεύετε ότι έγινε κάποιο λάθος να μας το υποδείξετε», δήλωσε μεταξύ πολλών άλλων ο -διαρκώς χαμογελαστός- πρωθυπουργός στην ομιλία του στη Βουλή, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά την παντελή απουσία ενσυναίσθησης και λογοδοσίας.

Και είναι πλέον να απορεί κανείς. Για ποιον (επικοινωνιακό) λόγο, ζήτησε συγνώμη στο πρόσφατο διάγγελμά του;

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.