Σοβαρή Καταγγελία: «Έλεγαν μαζέψτε τους Ρουμάνους γιατί θα τα σβήσουν όλα - Άνευ προηγουμένου η προχειρότητα και τα ψέματα» (video)

Ο πυρόπληκτος επιχειρηματίας, Αγησίλαος Βούλγαρης από την Τσαπουρνιά Ευβοίας, που φιλοξενείται σε οικία φίλου του, μίλησε στην πρωινή εκπμπή του Mega και προέβη σε σοβαρές καταγγελίες σχετικά με την ανυπολόγιστη καταστροφή που υπέστη η περιοχή.

Σοβαρή Καταγγελία: «Έλεγαν μαζέψτε τους Ρουμάνους γιατί θα τα σβήσουν όλα - Άνευ προηγουμένου η προχειρότητα και τα ψέματα» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Η αντιμετώπιση που έγινε (από το κράτος) είχε μία προχειρότητα άνευ προηγουμένου και υπήρχαν και καταστάσεις που λεγόντουσαν και ψέματα

«Τα χρήματα δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσουν γιατί μετά την πρώτη αρωγή, όπως την λένε, που είναι ένα μικρό ποσό, θα πρέπει να βρούμε εμείς τρόπο να βρούμε τα χρήματα μέχρι να αποζημιωθούμε κάποτε», δήλωσε ο κ. Βούλγαρης του οποίου το ξυλουργείο κάηκε ολοσχερώς.

«Η αντιμετώπιση που έγινε (από το κράτος) είχε μία προχειρότητα άνευ προηγουμένου και υπήρχαν και καταστάσεις που λεγόντουσαν και ψέματα. Αρκεί κανείς να κοιτάξει τα ανεμολόγια των ημερών για να καταλάβει ότι οι άνεμοι ήταν εντελώς με το μέρος μας. Από 1 μέχρι 3 μποφόρ. Αυτό παρουσιάστηκε ως "θυελλώδεις άνεμοι". Καήκαμε από πυροσβέστες που δήλωναν ότι αυτά τα σπίτια θα καούν, επειδή είναι παράνομα. Δεν το έλεγαν όλοι προφανώς. Άλλοι έλεγαν "μαζέψτε τους Ρουμάνους πυροσβέστες γιατί θα τα σβήσουν όλα". Οι Ρουμάνοι ήταν αποδοτικοί και σβήναν τις φωτιές, οι δικοί μας δεν είχαν νερό, δεν ήξεραν πως να τα σβήσουν. Έχει διαλυθεί ο μηχανισμός», κατείγγειλε, μεταξύ άλλων, ο ευβοιώτης επιχειρηματίας.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ