Καμπαγιάννης για το "στρέμματα ή φέρετρα" του Μητσοτάκη: «Έτσι θρέφονται τα φασιστικά τέρατα»

Ο εμβληματικός δικηγόρος της δικης της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, έχει ένα λόγο παραπάνω να σχολιάσει τις σημερινές, χυδαίες δηλώσεις του πρωθυπουργού που αντί να λογοδοτήσει για την μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή της χώρας, σύγκρινε καμένα στρέματα με φέρετρα, επικαλούμενος ξανά την τραγωδία στο Μάτι. «Έτσι τρέφονται τα φασιστικά τέρατα», απάντησε ο Θανάσης Καμπαγιάννης.

Καμπαγιάννης για το

«Ή στρέμματα ή φέρετρα. Ή καμένα δάση ή καμένα πτώματα. Αυτό είναι το δίλημμα δια χειλέων Μητσοτάκη. Αυτά μπορούμε να περιμένουμε. Μας το λένε κατάμουτρα. Έτσι θρέφονται τα φασιστικά τέρατα», ήταν ολόκληρη η ανάρτηση του Θανάση Καμπαγιάννη στο Twitter.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.