Γιατί Yaleάτε κύριοι; (εικόνες - video)

Πολύ καλά κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνοδεύει την κόρη του στις ΗΠΑ ώστε να «εγκατασταθεί» και να φοιτήσει στο Yale. Σοβαρολογώ! Δικαίωμά του και τα εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για δίδακτρα. Η αθλιότητα είναι πως την ίδια στιγμή δεκάδες χιλιάδες συνομήλικοι της κόρης του πρωθυπουργού και οι οικογένειές τους (που "σφαγιάστηκαν" από την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής), μετράνε ένα - ένα τα ευρώ που δεν περισσεύουν και ψάχνουν προσφορές από Κολέγια και ΙΕΚ που διαφημίζει γνωστός τηλεπλασιέ, από το 2013.

 

Γιατί Yaleάτε κύριοι; (εικόνες - video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Η αναφορά στην «εγκατάσταση» στο Yale (των 250.000 σε δίδακτρα), δεν έχει να κάνει φυσικά με την γλυκύτατη κόρη του πρωθυπουργού.

Δεν φταίει αυτή που ο πατέρας της, την "περιφέρει" χυδαία στα social media σαν "τρόπαιο" οικογενειακής ευτυχίας από τότε που ήταν ανήλικη και αυτός προσπαθούσε να γίνει πάση θυσία πρωθυπουργός.

Ακόμα και το τετραήμερο «ιδιωτικό ταξίδι του πρωθυπουργού» για την «εγκατάσταση» της κόρης του στο αμερικάνικο πανεπιστήμιο, "προωθήθηκε" ως επικοινωνιακή διέξοδος από το περιβάλλον του πρωθυπουργού, μετά την πρόσφατη, γκροτέσκα παράσταση στη Βουλή.

Ανακοινώθηκε μάλιστα από τον ίδιο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και το ΑΠΕ.

Την ίδια ώρα, σήμερα, ανακοινώθηκε πως με τις βάσεις εισαγωγής, ο αριθμός των υποψηφίων που μένουν εκτός πανεπιστημίων ξεπερνά τις 40.000. Σχεδόν διπλάσιος ακόμα και από αυτόν που εκτιμούσαμε ως απαισιόδοξο σενάριο, εμείς οι "υπερβολικοί".

Την ίδια μέρα, την ίδια ώρα, η υπουργός Παιδείας βγαίνει στην ΕΡΤ περιχαρής, με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και δηλώνει πως «οι νέοι μας δεν εγκλωβίζονται πλέον στα πανεπιστήμια»

Οι ιδιώτες Κολεγιάρχες και ΙΕΚατζήδες τρίβουν τα χέρια τους.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μάλιστα, είχε δηλώσει καιρό πριν, πως το πτυχίο από Κολέγιο είναι «αντάξιο και καλύτερο» από αυτό των ελληνικών πανεπιστημίων.

Ο υπουργός Ανάπτυξης μάλιστα, ως έμπειρος και καλός τηλεπλασιέ, διαφήμιζε το Κολέγιο του κουμπάρου του, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα ο πρόεδρος του BCA College, Μπίλης Δασκαλάκης, έχει βαφτίσει τον γιο του Άδωνη Γεωργιάδη.

Και για να το κλείσουμε, ας μην κρίνουμε έτσι αβίαστα έναν πατέρα που στέλνει το παιδί του στο εξωτερικό για να σπουδάσει ή ακόμα και να ζήσει για πάντα.

Με πρωθυπουργό Μητσοτάκη και υπουργό Παιδείας την Κεραμέως, ο καθένας που έχει την οικονομική δυνατότητα, το ίδιο θα έκανε.

Ακόμα και ο Μητσοτάκης.

#brain_drain


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Μη χαμογελάς ρε... τι σου ζητάνε;

Δήλωση - Ντροπή από Κεραμέως μετά την πρωτοφανή "σφαγή" με τις βάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια (video)

Δυστυχώς δεν είναι μόνο πατέρας. Είναι και πρωθυπουργός!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι 6ος στην Ευρώπη σε δαπάνες προβολής στα Social Media

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ