Συνεχίζει να προκαλεί η Κεραμέως: «Οι νέοι μας έχουν πλέον επιλογές και προοπτική»

Την ώρα που η "σφαγή" των υποψηφίων με την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής ξεπέρασε ακόμα και τις πιο απαισιόδοξες προβλέψεις, η υπουργός Παιδείας συνεχίζει να προκαλεί το κοινό αίσθημα. 

Συνεχίζει να προκαλεί η Κεραμέως: «Οι νέοι μας έχουν πλέον επιλογές και προοπτική»

«Οι μεταρρυθμίσεις που φέραμε στην Παιδεία ωφελούν πάνω από όλα τους μαθητές: οι νέοι μας πλέον έχουν επιλογές και προοπτική. Οι σπουδές τους έχουν αντίκρισμα στην κοινωνία, στην αγορά εργασίας - τους πάνε μπροστά, δεν τους εγκλωβίζουν», έγραψε περιχαρής στο Twitter η Νίκη Κεραμέως, κάνοντας ένα άνευ προηγουμένου αβαντάρισμα στα ιδιωτικά κολέγια και ΙΕΚ.

«Το μόνο εύκολο θα ήταν να πούμε ότι όλοι μπαίνουν στα Πανεπιστήμια χωρίς κριτήρια, αδιαφορώντας για το αν θα αποφοιτήσουν. Εμείς δεν αδιαφορούμε. Νοιαζόμαστε για τα παιδιά μας, θέλουμε να έχουν πραγματικές επιλογές, να έχουν προοπτική, να φοιτήσουν και να αποφοιτήσουν», έγραψε σε άλλη ανάρτηση.

Και για όλους όσοι αναρωτιούνται: Δεν ντρέπεται. Το πιστεύει.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Δήλωση - Ντροπή από Κεραμέως μετά την πρωτοφανή "σφαγή" με τις βάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια (video)

Γιατί Yaleάτε κύριοι; 

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.